lunes, 30 de enero de 2012

De casa a l'escola!


Ver mapa más grande


Aquest és l'intinerari que, dia a dia faig per anar-hi a l'escola. Aproximadament tinc 5 minuts a pas normal. Aquest camí el faig 4 vegades al dia, la primera per anar a l'escola al mati sobre les 8 o a vegades a les 8:45, desprès torno a casa a la 1 del mig dia i tinc 2 hores per menjar i a les 3 tinc que estar al col·legi i per tercer cop faig aquest recorregut per ultima vegada ho faig a les 5 al sortir de l'escola. A vegades per no tenir sempre el mateix recorregut el sortejo i en comtes d'anar per l'Avinguda de la Linia Elèctrica Vaig per el Carrer del Garrofer tot recte fins arribar al Carrer de Mose Andreu Utesa i Coy. 
Aquest recorregut està fet amb el google maps, una eina molt eficas i amb la que pots utilitzar per a saber on esta alguna localització que has d'anar, o per poder-t'hi situar a diferent recorreguts no només del teu país si no de tot el mon.
També pots calcular el que tens d'un lloc a un altre amb diferents mitjans de transports (públic, el cotxe). A més a més google Maps t'indica la manera més ràpida d'arribar-hi, tot i que t'indica tots els camins possibles. 


miércoles, 25 de enero de 2012

Album de viatges !

Estàtua de Cristòfor Colom de Barcelona

L’Acròpolis d’Atenes de Grècia



Estatua de la libertad de Nueva York



Les piràmides d’Egipte



Kremlin de Moscou



La Gran Muralla de China



Torre Eifel de París



Estadi de Maracana de Rio de Janeiro



El Taj Mahal de l'India



Colisseum de Roma



El Buckingham Palace de Londres