lunes, 30 de enero de 2012

De casa a l'escola!


Ver mapa más grande


Aquest és l'intinerari que, dia a dia faig per anar-hi a l'escola. Aproximadament tinc 5 minuts a pas normal. Aquest camí el faig 4 vegades al dia, la primera per anar a l'escola al mati sobre les 8 o a vegades a les 8:45, desprès torno a casa a la 1 del mig dia i tinc 2 hores per menjar i a les 3 tinc que estar al col·legi i per tercer cop faig aquest recorregut per ultima vegada ho faig a les 5 al sortir de l'escola. A vegades per no tenir sempre el mateix recorregut el sortejo i en comtes d'anar per l'Avinguda de la Linia Elèctrica Vaig per el Carrer del Garrofer tot recte fins arribar al Carrer de Mose Andreu Utesa i Coy. 
Aquest recorregut està fet amb el google maps, una eina molt eficas i amb la que pots utilitzar per a saber on esta alguna localització que has d'anar, o per poder-t'hi situar a diferent recorreguts no només del teu país si no de tot el mon.
També pots calcular el que tens d'un lloc a un altre amb diferents mitjans de transports (públic, el cotxe). A més a més google Maps t'indica la manera més ràpida d'arribar-hi, tot i que t'indica tots els camins possibles. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario